Baska turlu bir sey benim istedigim, Ne agaca benzer, ne buluta benzer; Burasi gibi degil gidecegim memleket, Denizi ayri deniz, havasi ayri hava; Nerde gorduklerim, nerde o bekledigim kiz| Rengi baska,tadi baska. CAN YUCEL

Pazartesi, Kasım 12, 2007

Dinlenesi radyo programları



Uzun zamandır radyoyu iş yaparken dinleyebileceğim bir müzik kutusu olarak değerlendiriyordum. TV gibi esir almayan, fazla ilgi talep etmeyen ve kanal değiştirme imkanı televizyona oranla daha az olan bir müzik kutusu. Fikrimi sanş eseri dinlediğim bazı radyo programları değiştirdi. Programlı bir şekilde radyo karşısına da geçebilirmiş insan. Aşagıda dinlediğim ve dinlemek istediğim programlardan birkaçı var. Genelde çevre, ekoloji, tarım ve yerküre sorunları ile ilgili dinlediğiniz başka programlar varsa gönderin, buradan paylaşalım.
Çoğulluğun Sesi
Mehmet Arda - İlksen Mavituna
Küreselleşme ve İkinci Dünya
Perşembe 16 30-17 00 Açık Radyo 94.9
Toprak Ana
Cem Birder
Küresel çoraklaşma sürecinde toprak ve üzerinde nefes alanlar
Perşembe 14 00-14 30 Açık Radyo 94.9
Yeşil Bakış
TRT 1 Cuma 14 00-14 30
Yapımcı:
İlhami Arslan
Sunucu:
Misket Dikmen
Yerel ve küresel boyutta ağırlığını her geçen gün daha fazla hissettiren çevre sorunlarının ele alındığı programda doğal/fizikî çevre ile tarihi ve kültürel çevreye yönelik tehditlere dikkat çekilerek çözüm önerileri sunuluyor. Karar verme ve uygulama gücünü elinde bulunduranların hemen harekete geçmesi için yapılması gerekenler, çevrenin korunup geliştirilmesine yönelik çaba ve eylemler tartışılıyor.

2 Comments:

Anonymous Adsız said...

Henüz yayına başlayan Toprak Ana programını beğenip, öneriyor olmanız beni çok mutlu etti. Geçmiş programları aşağıdaki web sitesine ekledim; isteyenler her zaman dinleyebilsin diye:
http://toprakana-radyo.blogspot.com/

Selam ve sevgilerimle
Cem Birder

7:43 ÖS

 
Anonymous Adsız said...

Acıgöl fm
Acıgöl fm
Acıgöl fm
Acıgöl fm
Acıgöl fm
Acıgöl fm

11:08 ÖÖ

 

Yorum Gönder

<< Home

Google
 
Web alterblogalisation.blogspot.com

Alterblogalisation

↑ Grab this Headline Animator