Baska turlu bir sey benim istedigim, Ne agaca benzer, ne buluta benzer; Burasi gibi degil gidecegim memleket, Denizi ayri deniz, havasi ayri hava; Nerde gorduklerim, nerde o bekledigim kiz| Rengi baska,tadi baska. CAN YUCEL

Cumartesi, Kasım 10, 2007

Üsküdarlılar iklim değişikliklerini tartışıyor







Küresel Eylem Grubu, 11 Kasım Pazar günü Altunizade Kültür Merkezi'nde iklim değişikliklerine, ekolojik dengenin bozulmasına, yok olan canlı türlerine dikkat çekmek amacıyla dia gösterisi, karikatür sergisi, panel ve konserden oluşan bir etkinlik düzenliyor.


Küresel Eylem Grubu'nun (KEG) Üsküdarlı aktivistleri, etkisini giderek daha fazla hissettiğimiz iklim değişiklikleri, bozulan ekolojik dengenin etkileri ve yok olan canlı türlerinin korunması konularını tartışmak için 11 Kasım Pazar günü bir etkinlik düzenliyor.

Üsküdar Altunizade Kültür Sanat Merkezi'nde herkese açık olan ve ücretsiz gerçekleşecek etkinlik saat 16.00'da Karikatürist Muhittin Köroğlu'nun “Doğa ve İnsan” başlıklı dia gösterisiyle başlayacak.

Moderatörlüğünü KEG aktivisti Berna Tezcan'ın yapacağı “Havalar Neden Isınıyor?” konulu panelin başlama saati 16.20. Konuşmacılar; KEG Aktivisti Doğan Tarkan, Sanatçı Zeynep Cassalini ve Yeşiller Grubu'ndan Aysel Ataseven. Katılımcılar, panelin ardından Grup Masis'in konseriyle eğlenecek.

Etkinlikle birlikte açılışı yapılacak olan Çevre Karikatürleri sergisi ise 18 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

Küresel Eylem Grubu, bu etkinlikle birlikte herkesi 8 Aralık'ta Kadıköy'de gerçekleşecek “Kyoto'yu imzala, iklim değişikliğini durdur..!” eylemine katılmaya da davet ediyor.

Küresel Eylem Grubu
www.kureseleylem.org

Etiketler:

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Google
 
Web alterblogalisation.blogspot.com

Alterblogalisation

↑ Grab this Headline Animator