Baska turlu bir sey benim istedigim, Ne agaca benzer, ne buluta benzer; Burasi gibi degil gidecegim memleket, Denizi ayri deniz, havasi ayri hava; Nerde gorduklerim, nerde o bekledigim kiz| Rengi baska,tadi baska. CAN YUCEL

Çarşamba, Ekim 11, 2006

Bilim ve Gelecek

Bilim ve gelecek dergisinin duzenledigi yemegin duyurusunu asagida okuyabilirsiniz.

Bilim ve Gelecek dergisi, 18 Ekim Çarşamba akşamı İstanbul'da bir yemekli toplantı düzenliyor. Derginin çıkışından beri ilk kez yaptığımız bu tür bir toplantıda amacımız, yazarlarımızla okurlarımızı buluşturmak, dostlarımızla hoş bir sohbet ortamı yaratmak, dergiye ilişkin eleştiri ve öneriler almak.
Çok sayıda değerli Bilim ve Gelecek yazarının yanı sıra Sevgili Muazzez İlmiye Çığ da aramızda olacak. Belki de hapse girmeden önce son kez! Biliyorsunuz, Sayın İlmiye Çığ'ın 1 Kasım'da mahkemesi var.
İstanbullu okurlarımızı ve dostlarımızı yemekli toplantımıza bekliyoruz. Toplantıya ilişkin ayrıntılı bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.
Herkese selamlar, sevgiler.
Ender Helvacıoğlu

Tarih: 18 Ekim 2006 Çarşamba, saat 19.00
Yer: Galata Meyhanesi
Adres: İstiklal Cad. Orhan Adil Apaydın Sok. No: 11 Beyoğlu-İstanbul
(Yemekli toplantı için biletleri dergimizin İstanbul merkezinden elde edebilirsiniz. Tel: 0212-244 97 95 ve 244 73 20. Biletlerin ederi bir kişi 50 YTL'dir.)

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Google
 
Web alterblogalisation.blogspot.com

Alterblogalisation

↑ Grab this Headline Animator