Baska turlu bir sey benim istedigim, Ne agaca benzer, ne buluta benzer; Burasi gibi degil gidecegim memleket, Denizi ayri deniz, havasi ayri hava; Nerde gorduklerim, nerde o bekledigim kiz| Rengi baska,tadi baska. CAN YUCEL

Çarşamba, Eylül 17, 2008

Açık Yeşil toplanıyor

Açık Yeşil Platform
Üniversitelerin Çevre ve Doğa Kulüplerinin ve bireysel çevreci üniversitelilerin biraraya geldiği çatı platformdur. İlk toplantısını 20 Eylül Cumartesi günü saat 11'de Şişli Bomonti'deki %100 Ekolojik Pazarda gerçekleştirecek. Şu ana kadar 4 şehirden ( Ankara,İstanbul,İzmir,Kocaeli ) minumum 12 üniversiteden arkadaşların aramızda olacağını belirtelim.A şağıda ismi geçen üniversitelerden arkadaşlar bize ulaştı. Üyelerimiz arasında da aşağıda ismi geçmeyen üniversitelerde lisans-yüksek lisans-doktora öğrenimi gören ve toplantımıza katılacak arkadaşlar varsa lütfen bize maille bildirsinler.
İstanbul Üniversitesi
Boğaziçi Üniversitesi
İstanbul Teknik Üniversitesi
İstanbul Ticaret Üniversitesi
Sabancı Üniversitesi
Maltepe Üniversitesi
Fatih Üniversitesi
Bahçeşehir Üniversitesi
Kocaeli Üniversitesi
Gazi Üniversitesi
Hacettepe Üniversitesi
İzmir Yaşar Üniversitesi
Son Olarak; Ülkemizde ki üniversitelerin çoğunun daha eğitim-öğretime başlamadığı bu dönemde ve ilk toplantımızda böyle bir katılımın olması platform adına çok sevindirici ve umutverici. Bu nedenle tüm katılımcılara çok teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla
Açık Yeşil Platform
Toplantı yeri için:

Etiketler:

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Google
 
Web alterblogalisation.blogspot.com

Alterblogalisation

↑ Grab this Headline Animator