Baska turlu bir sey benim istedigim, Ne agaca benzer, ne buluta benzer; Burasi gibi degil gidecegim memleket, Denizi ayri deniz, havasi ayri hava; Nerde gorduklerim, nerde o bekledigim kiz| Rengi baska,tadi baska. CAN YUCEL

Çarşamba, Ocak 02, 2008

EKOLOJİ İSTANBUL 2008

EKOLOJİ İSTANBUL 2008 Organik Ürünler ve Çevre Fuarı 17-20 Ocak 2008 tarihlerinde Dünya Ticaret Merkezi/Yeşilköy/İSTANBUL'da 7. kez düzenleniyor.
“Mutlu ve Sağlıklı bir toplum olmak mümkün “
Yaşamın, diğer tüm canlıların yaşamı ile birlikte sürdürülebilir olmasını sağlamak, insan sağlığını korumak ve gelecek kuşaklara yaşanabilir bir dünya bırakmak…
Sağlıklı yaşamın en önemli koşulu , yaşadığımız çevreyi korumak ve ona sahip çıkmaktır.
Bunun tek yolu doğayla uyumlu ,ekolojik ve sürdürülebilir yaşam felsefesini uygulamak ve uygulatmaktan geçmektedir. EKOLOJİ İSTANBUL, bu hedeflere ulaşmada ve sağlıklı yaşam bilincinin yaygınlaşmasında 6 yıldır önemli bir görev üstlenmektedir.
17-20 Ocak 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuarımız, doğa dostu ekolojik üretim yapan firmaları , bu sene yeni bir mekanda , İstanbul Dünya Ticaret Merkezi - Yeşilköy’de alıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.
EKOLOJİ İSTANBUL Fuarı bu yıl; gıdadan tekstile, kozmetikten temizlik malzemelerine, alternatif enerji sistemlerinden ekolojik konuta, kullandığımız ambalajlardan eko-turizme kadar çok çeşitli ürünlere ve çevre konusunda değerli çalışması olan tüm kurum ve kuruluşlara ev sahipliği yapacak.
Dünyada ve ülkemizde ekoloji, ekolojik tarım ve ürünlerindeki gelişme ve değişimleri izlemek, fikir ve bilgilerimizi paylaşmak için hepinizi bu önemli buluşmaya davet ediyoruz.
Doğaya saygılı, ekolojik üretim yapan tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla, 17-20 Ocak tarihleri arasında bir arada olmak dileğiyle…

Etiketler:

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Google
 
Web alterblogalisation.blogspot.com

Alterblogalisation

↑ Grab this Headline Animator