Baska turlu bir sey benim istedigim, Ne agaca benzer, ne buluta benzer; Burasi gibi degil gidecegim memleket, Denizi ayri deniz, havasi ayri hava; Nerde gorduklerim, nerde o bekledigim kiz| Rengi baska,tadi baska. CAN YUCEL

Salı, Eylül 05, 2006

Rock'n Coke'da 1 milyon kusur YTL para harcanmis

Haber Medyatava'dan. Fazla yoruma gerek yok, tuketim kulturunun haberi bu kadar olur.Rock sisede durmaz diyerek 3 sene once baslayan Barisarock rock muzigin gercek adresini gosterdi bu sene bence.

ROCK'N COKE'DA 1 milyon 263 BİN YTL HARCANDI

04.09.2006 18:47 Hezarfen Havaalanı'nda gerçekleştirilen Rock'n Coke Festivali'nde, 22 bin 100 adet "CardRock" ile 2 günde 1 milyon 263 bin YTL harcandı.
Akbank'ın geliştirdiği "exi26 CardRock'la, festivalde bu yıl da katılımcıların yiyecek-içecek harcamalarını sorunsuz ve güvenli bir şekilde, nakit kullanmadan yapmalarının sağlandığı belirtildi. Akbank'ın gezici şube, 3 ATM ve 5 dolum noktasının yanı sıra, 300 kişilik "exi26 CardRock" ekibi ve özel kampanya çekilişi ile festival boyunca gençlerin yanında yer aldığı kaydedildi. Açıklamada, bakiyelerini harcamayan kart sahiplerine, kalanın iade edildiği, festival alanında kalan tutarlarını geri alamayanların ise 5-29 Eylül 2006 tarihleri arasında tüm Akbank şubelerinden alabilecekleri, hesapta kalan bakiyelerin ise "Hayata Artı Gençlik Fonu"na kaynak olarak aktarılacağı belirtildi.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Google
 
Web alterblogalisation.blogspot.com

Alterblogalisation

↑ Grab this Headline Animator