Baska turlu bir sey benim istedigim, Ne agaca benzer, ne buluta benzer; Burasi gibi degil gidecegim memleket, Denizi ayri deniz, havasi ayri hava; Nerde gorduklerim, nerde o bekledigim kiz| Rengi baska,tadi baska. CAN YUCEL

Cuma, Ağustos 25, 2006

YEŞİLLER BARIŞAROCK’TA

YEŞİLLER BARIŞAROCK’TA

Türkiye Yeşilleri, Karşı Festival Barışarock’a katılıyor. Bu hafta sonu 26-27 Ağustos tarihlerinde Sarıyer Mehmet Akif Ersoy Piknik Alanı’nda yapılacak olan Barışarock’ta Yeşillerin yapacağı etkinliklerin takvimi şöyle:
26 Ağustos 2006 Cumartesi
11:00 – 13:00 Formula 1 Protestosu – Bisikletlerle Barışarock Alanına Gidiş
Sabah 11:00’de Beşiktaş İskele Meydanı’nda basın açıklaması yapıldıktan sonra bisikletlerle Sarıyer’e doğru yola çıkacak olan bisikletli Yeşiller ekibi
13:00’de Barışarock alanındaki Yeşiller standında olacak.
18:00 – 18:45 Forum Tiyatrosu “Nükleer Enerji İstiyor muyuz?”
Tiyatro Boyalı Kuş ve Yeşiller tarafından yapılacak etkinlik Barışarock alanındaki tiyatro sahnesinde. Oyunda nükleer enerji forum tiyatrosu tekniğiyle sahneye taşınıyor ve seyircilerin katılımı bekleniyor.
27 Ağustos 2006 Pazar
14:30 – 15:00 Nükleer Atık Turşusu Kurma Atölyesi
Antinükleer Aşçı (ANA) ve yamağı (ANAY) Barışarock katılımcılarına nükleer atık turşusu kurmanın inceliklerini öğretiyor.
15:30 – 16:30 Küresel Isınma Söyleşisi
Küresel Eylem Grubu tarafından düzenlenen “Nükleer Enerji ve Küresel Isınma” konulu söyleşide Yeşiller İklim Değişikliği ve Küresel Ekoloji Koordinatörü Ümit Şahin “Türkiye Küresel Isınmadan Muaf mı?” başlıklı bir konuşma yapacak.
17:00 – 18:00 Ekoloji Olimpiyatları
Kamp alanının karşısındaki yolda yapılacak olan 1. Ekoloji Olimpiyatları’nda 100 m. geri geri yürüme, nükleer engelli koşu ve petrol lobilerini kapı dışına atma yarışmaları yapılıyor. Kayıtlar Yeşiller standında.
YEŞİLLER STANDI
Festival boyunca açık olacak Yeşiller standında Yeşiller’in özel Barışarock gazetesini, broşür ve kitapçıkları, Üç Ekoloji dergisini bulabilir, Yeşiller hakkında bilgi alabilirsiniz.
“YEŞİLLER BARIŞAROCK’TA” ÖZEL FESTİVAL GAZETESİ:
Yeşiller’in Barışarock 2006 için hazırladığı özel festival gazetesini Yeşiller standından edinebilirsiniz.
www.yesiller.org

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Google
 
Web alterblogalisation.blogspot.com

Alterblogalisation

↑ Grab this Headline Animator