Baska turlu bir sey benim istedigim, Ne agaca benzer, ne buluta benzer; Burasi gibi degil gidecegim memleket, Denizi ayri deniz, havasi ayri hava; Nerde gorduklerim, nerde o bekledigim kiz| Rengi baska,tadi baska. CAN YUCEL

Pazartesi, Mart 09, 2009

Baığımsız düşün Yeşiller'i Seç

Yerel seçimlerde bağımsız ve yeşil sesler, yeşil belediye başkanı ve belediye meclis üyesi adayları seçim kampanyalarını başlattı.
Yerel demokrasinin ve yerinden yönetimin gerçek demokrasinin ön koşulu olduğunu düşünen yeşiller, yerel yönetimlere dair yeşil politikalarıyla, önümüzdeki dönemde yerel yönetimlerde görev ve sorumluluk almak üzere yola çıkıyorlar. Yeşil adayların amacı, yeşillerin nasıl bir yerel yönetim anlayışı, nasıl bir yerel demokrasi modeli ve nasıl bir yeşil gelecek istediğini göstermek ve yeşil belediyelerde bu ideallerin uygulanmasını sağlamak.
Yeşiller Partisi, 2008 yılında resmen kuruldu ve henüz yasal şartları tamamlamadığı için parti olarak yerel seçimlere katılamıyor. Ancak, Yeşiller Partisi olarak çeşitli il ve ilçelerde oluşturulan Birlikte Başarabiliriz yerel seçim platformlarına katıldık ve katkıda bulunmaya çalıştık.
Yerel demokrasiye önem veren Yeşiller, kimi yerlerde ortak platformların adaylarını, kimi yerlerde de Bağımsız Yeşil Adayları destekleyerek yerel seçimlere yeşil bir bakış açısı ve renk katıyor.
Yeşiller Partisi 29 Mart yerel seçimlerinde bir ilçe ve bir beldede Bağımsız Yeşil Belediye Başkanı adaylarını, üç ilçede de Bağımsız Yeşil Belediye Meclis Üyesi adaylarını destekliyor.
Ayrıca Yeşiller olarak üç Büyükşehir ve bir ilçe belediyesiyle bir muhtarlıkta katkıda bulunduğumuz platform adaylarını destekliyoruz.

YEŞİLLER PARTİSİ’NİN DESTEKLEDİĞİ ADAYLAR


Bağımsız Yeşil Belediye Başkan adayları:
· İzmir Konak ilçesi Bağımsız Yeşil Belediye Başkan Adayı Derya Özgüzel
· Hatay Samandağ Tomruksuyu beldesi Bağımsız Yeşil Belediye Başkan Adayı Sarpkaya Öz
Bağımsız Yeşil Belediye Meclis Üyesi adayları:
· Bursa Nilüfer ilçesi Bağımsız Yeşil Belediye Meclis Üyesi Adayı Sevgi Mutlu
· İstanbul Şişli ilçesi Bağımsız Yeşil Belediye Meclis Üyesi Adayı Sabri Ender Eren
· Tekirdağ Merkez ilçe Bağımsız Yeşil Belediye Meclis Üyesi Adayı Kahraman Şahin



Etiketler: ,

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Google
 
Web alterblogalisation.blogspot.com

Alterblogalisation

↑ Grab this Headline Animator