Baska turlu bir sey benim istedigim, Ne agaca benzer, ne buluta benzer; Burasi gibi degil gidecegim memleket, Denizi ayri deniz, havasi ayri hava; Nerde gorduklerim, nerde o bekledigim kiz| Rengi baska,tadi baska. CAN YUCEL

Çarşamba, Mart 04, 2009

Çevre Sorunlarına Öğrenci Yaklaşımları Sempozyumu

12. Çevre Sorunlarına Öğrenci Yaklaşımları Sempozyumu 16-18 Mayıs 2009 tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi Mavi Salonda gerçekleştirilecektir. Sempozyumun hedef kitlesi üniversite öğrencileridir.Bu sene 12.si yapılacak sempozyuma bildirileriyle katılacak öğrencilerin bildiri özetlerini 20 Mart tarihine kadar çsoy2009@çsoy.biz adresine ulaştırması gerekmektedir.Tüm üniversite öğrencileri sempozyuma davetlidir.
ÇSÖY Nedir ?

Çevre Sorunlarına Öğrenci Yaklaşımları sempozyumu, yıllardır farklı üniversitelerin ev sahipliğinde, Türkiye’nin her yerinden öğrencilerin katıldığı, çevre sorunlarına öğrencilerin özgün bakışı ve farklı akademik alanların bütüncül ve disiplinler arası iş birliğine dayalı yaklaşımıyla çözüm üreten, çevre sorunlarını kendisine dert edinen, sorunların çözümünün kararlı bir sosyal ve ekolojik duruş ile mümkün olduğuna inanan ve bu kararlılığı umutlarla perçinleyerek geleceğine sahip çıkacağını haykıran, sabahları hep beraber hazırlanan kahvaltının, akşam sohbetlerinde demlenen çayın, beraber söylenen şarkı ve türkülerin, atılan kahkahaların tadına doyulmadığı sıcacık paylaşımların yaşandığı, başka bir dünya mümkün diyen, oluşturacağı kıvılcım ile tüm dünyayı aydınlatabileceğine inanan herkesle büyüyecek olan, öğrencilerin çevre sorunlarına karşı mücadele alanıdır.

Eğer sizde bu ortamdaki havayı solumak, bir şeyler paylaşmak, yeni ve uzun ömürlü dostluklar kurarak hayatınızın bir yerinde çok güzel bir anı bırakmak, farklı meslek grubuna mensup kişilerle bir arada olarak hayata farklı bakış açılarıyla sarılmak, bir sempozyum sonunda ağlayarak ayrılmak ama gelecek sempozyumda yine bir arada olmayı bilerek gülmek istiyorsanız bu yıl Atatürk Üniversitesi’nde on ikincisi yapılacak olan sempozyumumuza bekliyoruz.

Kaynak: www.csoy.biz

Etiketler:

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Google
 
Web alterblogalisation.blogspot.com

Alterblogalisation

↑ Grab this Headline Animator