Baska turlu bir sey benim istedigim, Ne agaca benzer, ne buluta benzer; Burasi gibi degil gidecegim memleket, Denizi ayri deniz, havasi ayri hava; Nerde gorduklerim, nerde o bekledigim kiz| Rengi baska,tadi baska. CAN YUCEL

Cumartesi, Aralık 27, 2008

Iplik Hayatlar


Basına ve Kamuoyuna,

5 tekstil işçisi kızkardeşimiz 29.12.2005 günü gece yarısı Bursa Çalı’da bulunan Özay Tekstil adlı işyerinde yanarak yaşamlarını yitirdiler. Ayşe, Gülden, Necla, Sevgi, Sadife ve güvencesiz, sigortasız çalışarak yaşamlarını kaybeden tüm kızkardeşlerimiz için 29 Aralık Pazartesi günü Saat:18.00’da Osmangazi Metro İstasyonunda basın açıklaması yapılacaktır.

Basın açıklamasından sonra sonra yanarak yaşamını yitiren 5 kadın işçinin konu edildiği, Kibar Dağlıyan Yiğit’in yönetmenliğini yaptığı “İplik Hayatlar” adlı belgeselin gala gecesi Nilüfer Konak Kültürevinde yapılacaktır. Belgesel gösteriminden sonra Ada Dans Tiyatrosunun oyunu sergilenecektir. Bursa Kadın Platformu’nun yaşamlarını kaybeden tesktil işçisi kadınlar için düzenlediği etkinliklerin duyurulması ve katılım hususunu bilgilerinize arz/rica ederiz.

Saygılarımızla

Bursa Kadın Platformu
Sekretaryası



Basın Açıklaması
Tarih : 29 Aralık Pazartesi
Saat : 18.00
Yer : Osmangazi Metro İstasyonu



Belgesel Gala ve Dans Tiyatrosu Gösterimi
Tarih : 29 Aralık Pazartesi
Saat : 19.30Yer : Nilüfer Konak Kültürev

Etiketler: ,

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Google
 
Web alterblogalisation.blogspot.com

Alterblogalisation

↑ Grab this Headline Animator