Baska turlu bir sey benim istedigim, Ne agaca benzer, ne buluta benzer; Burasi gibi degil gidecegim memleket, Denizi ayri deniz, havasi ayri hava; Nerde gorduklerim, nerde o bekledigim kiz| Rengi baska,tadi baska. CAN YUCEL

Çarşamba, Kasım 26, 2008

Seçmen listeleri askıya çıktı

29 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde kullanılacak seçmen listeleri askıya çıkarılmıştır. Demokratik hakkınızı kullanmak ve geleceğinde söz sahibi olmak için Lütfen, 5 Aralık tarihine kadar muhtarlıklara giderek seçmen listelerinden adınızı kontrol edin.18 yaşını dolduran herkesi seçmen kütüklerine yazdırın.
Unutmayın! Son Başvuru Tarihi05 Aralık 2008 Cuma Saat:17.00LİSTELERDE ADINIZ YOKSA KAYDINIZI YAPTIRIN
a) Seçmen niteliğine sahip olduğu halde, muhtarlık bölgesi askı listesinde ismi bulunmayanlar,b) Başka bir muhtarlık bölgesinde yazılı olup da sürekli olarak oturmak amacı ile listenin askıya çıkarıldığı muhtarlık bölgesine gelenler, c) Öğrenci olup, seçmen niteliğini taşıyan ve öğrenim gördükleri yerleşim birimlerinde oylarını kullanmak isteyenler, ç) Muhtarlık bölgesi askı listesinde kendisine ait kimlik ve adres bilgilerinde yanlışlık veya eksiklik bulunanlar, Adres Kayıt Sistemine dahil olunabilmesi için İlgili İlçe Nüfus Müdürlüğüne ve ilgili İlçe Seçim kurulu'na bizzat başvuracaklardır.

Etiketler:

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Google
 
Web alterblogalisation.blogspot.com

Alterblogalisation

↑ Grab this Headline Animator