Baska turlu bir sey benim istedigim, Ne agaca benzer, ne buluta benzer; Burasi gibi degil gidecegim memleket, Denizi ayri deniz, havasi ayri hava; Nerde gorduklerim, nerde o bekledigim kiz| Rengi baska,tadi baska. CAN YUCEL

Perşembe, Şubat 15, 2007

Afiş yarışması

Kaos GL, 17–20 Mayıs 2007 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek olan “2. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma” için bir afiş yarışması düzenliyor. Yarışma homofobik olmayan bütün tasarımcılara açık!

Eşcinsel derneği Kaos GL, bu sene ikincisini düzenleyeceği “2. Uluslararası Homofobi Karşıtı Buluşma” için bir afiş yarışması düzenliyor.
Buluşma’nın bu seneki teması da olan “Medya” konulu afişlerin katılacağı yarışma eşcinsellerin ve heteroseksüellerin birlikte özgürleşeceği bir dünyayı düşleyen, homofobiye karşı olan profesyonel ve amatör tüm tasarımcılara açık olacak.
Son başvuru tarihi 2 Nisan 2007 olan yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiyi http://www.kaosgl.org/ adresinde bulabilirsiniz.
Neden 17 Mayıs?
17–20 Mayıs 2007 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek olan Buluşma, “17 Mayıs Uluslararası Homofobi Karşıtlığı Günü” nedeniyle düzenleniyor. 17 Mayıs tüm dünyada cinsiyet seçimi veya cinsel yönelimlerle ilgili tüm fiziksel, ahlaki veya sembolik şiddete karşı durma ve eyleme geçme günü olarak kutlanmaktadır.
Bilgi için:
Kaos GL Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, 29/12, Demirtepe-Ankara
Tel: 0 312. 230 03 58
Faks: 0 312. 230 62 77
E-posta: kaosgl@kaosgl.org
http://www.kaosgl.org/

Etiketler:

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Google
 
Web alterblogalisation.blogspot.com

Alterblogalisation

↑ Grab this Headline Animator