Baska turlu bir sey benim istedigim, Ne agaca benzer, ne buluta benzer; Burasi gibi degil gidecegim memleket, Denizi ayri deniz, havasi ayri hava; Nerde gorduklerim, nerde o bekledigim kiz| Rengi baska,tadi baska. CAN YUCEL

Pazartesi, Ekim 31, 2005

Kitap isteği


Kitap isteği
Bizler Kesk’e bağlı Tum Bel Sen ( Tum Belediye ve Yerel Yonetim Hizmetleri Emekçileri Sendikasi) Muş Şube Yonetim Kurulu olarak, sendikamız bünyesinde üyelerimiz, çocukları ve diğer kesimlerin faydalanabileceği bir kütüphane oluşturduk. Kütüphanemizin asıl amacı üyelerimize okuma alışkanlığı, çocuklarımıza ve diğer kesimlere destek sunmaktır. AB’ye girme sürecinde bulunan ülkemizde okuma oranı çok düsüktür. Bu nedenle okuyan, araştıran ve değiştiren bir toplum için okumaniı önemli olduğunu düşünuyoruz. Sizlerden de kütüphanemize destek noktasında destek bekliyoruz.Duyarlılığınız için simdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Adres:
Kesk Şubeler Platformu
Özel İdare iş hanı
Kat 4 NO 19-21 Muş
Tel 0 436 212 62 97
CEP 0532 446 55 05
Ugur Turan

2 Comments:

Anonymous Adsız said...

we were browsing the web and i found ferrari merchandise. We found some great products here ##ferrari merchandise## great website i will come back to order soon.

10:14 ÖS

 
Blogger Odiable said...

MAKE CAPITALISM HISTORY !!

10:14 ÖS

 

Yorum Gönder

<< Home

Google
 
Web alterblogalisation.blogspot.com

Alterblogalisation

↑ Grab this Headline Animator